O nama 2017-11-27T16:26:09+00:00

Preduzeće Agrocrop Fresh bavi se proizvodnjom,prodajom i distribucijom paprike.

Na domaćem tržištu smo aktivni kao poljoprivredno gazdinstvo još od davne 1975 godine.Proizvodnju sa otvorenih polja zamenili smo  1997 godine proizvodnjom u zaštićenom prostoru.Iz godine u godinu negujući porodičnu tradiciju, a osluškujući potrebe tržišta i licne izazove,povećavali smo kapacitete proizvodnje i izrasli smo u companiju Agrocrop fresh,  sa  zavidnih 15 ha modernih multibrodova i plastenika.

global gap

Uvođenjem biološke zaštite na celoj proizvodnoj površini,modernizacijom i tehnoloskim napretkom,naš stručni tim zajedno sa strucnim saradnicima iz EU omogućio nam je proizvodnju od 2500 tona paprike na godišnjem nivou.Samim tim uspeli smo da izađemo i na evropsko tržiše obezbeđujući kupcima kvalitet, količinu i kontinuitet.

U nastojanju da obezbedimo vrhunski proces čuvanja biološki proizvedene paprike , a u cilju postizanja i održavanja kvaliteta, izgradili smo savremene hladnjače kapaciteta od 400 tona kao i paking centar površine 2500m2.

Objekti za distribuciju naših proizvoda se nalaze na izuzetno povoljnoj geografskoj lokaciji  i direktno su povezani sa najvažnijim putnim pravcima  ka Zapadu I Istoku, koji omogućavaju da naš proizvod u najkraćem roku stigne do naših kupaca.

Naša misija je proizvodnja biološke paprike vrhunskog kvaliteta, a da bi opravdali poverenje svojih kupaca poštujemo najstrože evropske standard u gajenju i  čuvanju proizvoda što potvrđujemo I dobijenim  GLOBAL GAP SERTIFIKATOM BR…izdatog od italijanske kuće Bioagricert.

Na putu ka ostvarenju  snova ,istrajnost i upornost učinili su nas najvećim i najboljim  proizvođačem biološke paprike u Srbiji.